Praktische info

Deel jij onze passie voor een net zero toekomst? Het pad is vaak onduidelijk en overweldigend, tijd vrijmaken in je agenda lijkt onrealistisch… maar net zero gaat niet vanzelf.

We moeten samenwerken om het doel te bereiken en Futurebuild 2025 is het antwoord. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en trends die de toekomst van de bouw vormgeven.

Plan je bezoek! Op 5 en 6 februari 2025 kan je Futurebuild Belgium  bezoeken in Brussels Expo – Paleis 7. Bekijk alvast de praktische informatie om je bezoek zo aangenaam en vlot mogelijk te laten verlopen.

Openingsuren

5 februari 2025 - 10u00 > 18u00
6 februari 2025 - 10u00 > 18u00

Locatie

Brussels Expo - Paleis 7
Belgiëplein, 1020 Brussel

WAAROM BEZOEKEN

INNOVATIES ONTDEKKEN

NETWERKEN

BIJLEREN

CONNECTEREN & SAMENWERKEN

ZAKEN DOEN

VISIT THE FUTURE

op weg naar de toekomst

Openbaar vervoer - Trein

Maak gebruik van het openbaar vervoer naar Brussel. De stad is uitstekend bereikbaar met een breed scala aan vervoersopties, waaronder treinen, bussen, metro’s en trams.

Reis slimmer naar ons evenement! Stap aan boord van de trein naar Brussel-Zuid, het knooppunt voor internationale verbindingen (Thalys en Eurostar). Van daaruit neem je metrolijn 6 richting ‘Koning Boudewijn’ en stap je uit bij halte ‘Heizel’, op slechts een steenworp afstand van Brussels Expo.

Metro/Bus/Tram

Ontdek de verschillende tram- en bushaltes rond Brussels Expo:

Heizel (MIVB):
Tram 7, Bus 83, Metro 6

Stadion (MIVB/De Lijn):
Tram 9, 51, 93
Bus 223, 240, 241, 242, 243, 246, 250, 260, 820

Koning Boudewijn (MIVB):
Tram 9, Bus 83, Metro 6

Esplanade (MIVB):
Tram 3, Bus 83

Zie de kaart

Toegankelijkheid

Brussels Expo is volledig toegankelijk voor mensen met een beperking, met aangepaste ingangen en liften. Gratis rolstoelen zijn beschikbaar op het beurssecretariaat voor degenen die ze nodig hebben (reserveer via mail).

Er is ruime parkeergelegenheid op Parking C, T & E. Bovendien zijn geleidehonden op vertoon van een certificaat toegestaan tijdens de beurs.

Deelfietsen

Reis op een duurzame manier met de vele deelmogelijkheden voor fietsen en steps:

Deelsteps:
Brussel biedt verschillende opties waaronder Tier, Dott en Bolt. Naast elektrische deelsteps zijn er ook opties voor elektrische scooters en fietsen. Ontdek de stad op een flexibele en milieuvriendelijke manier met deze handige deelvoertuigen.

Deelfietsen:
De bekendste deelfietsen in Brussel zijn die van Villo! Haal een fiets op bij een van de vele stations en laat hem achter op een andere locatie. Met een dagkaart is het mogelijk om de hele dag onbeperkt te fietsen voor € 1,50.

Parking

Met meer dan 10 000 parkeerplaatsen biedt Brussels Expo voldoende ruimte. Naast parkeerplaatsen zijn er ook oplaadstations voor elektrische voertuigen, zodat je op een milieuvriendelijke manier kunt opladen.

De parkeerfaciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en bevinden zich op korte afstand van Paleis 7. Parking C is eenvoudig bereikbaar vanaf afrit 7A van de Ringweg en duidelijk aangegeven met de borden ‘EXPO’. De ‘loopbrug’ vanaf parking C biedt directe toegang tot het evenement.

Tickets & registratie

Houd deze pagina in de gaten voor alle updates en details over de tickets.

Blijf ook op de hoogte via onze social media kanalen, waar we regelmatig updates en nuttige informatie delen.

Mohane Roose

Communication & Event Coordinator