Deelnemen

Futurebuild Belgium is de plaats waar de bouwindustrie samenkomt om de toekomst van duurzaam bouwen te ervaren, te bespreken en te begrijpen.

Grijp je kans om de nieuwste producten te presenteren, te lanceren en waardevolle relaties op te bouwen. Zet je bedrijf in de kijker door deel te nemen aan Futurebuild Belgium. Netwerk met verschillende mede-exposanten die actief zijn in:

Doe mee aan Futurebuild Belgium en neem het voortouw op het gebied van innovatie in duurzaam bouwen. Ontdek baanbrekende oplossingen, inspirerende inzichten en trends die de toekomst van de bouw vormgeven.

Boek nu je stand

Boek je stand​

Bezoekersprofiel

Neem deel aan Futurebuild Belgium en sluit je aan bij toonaangevende professionals die zich inzetten voor een duurzamere toekomst. Ontmoet gelijkgestemde partners, deel kennis en ervaringen en werk samen aan innovatieve projecten waarbij de norm voor duurzaam bouwen wordt verlegd.

Of je nu een gerenommeerd bedrijf bent dat zijn laatste innovaties wil tonen of een start-up die op zoek is naar exposure, Futurebuild Belgium biedt een platform om zich te onderscheiden en de impact op de toekomst te vergroten.

Lien Van Vynckt

Head of Event

Jérémy Verkercke

Sales Executive