5 & 6 februari 2025 / Brussels Expo

Ravago Building Solutions

Ravago Building Solutions

About us

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS
Ravago Building Solutions is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogkwalitatieve bouwmaterialen. Van thermische en akoestische isolatie, over bitumenmembranen, tot bouwfolies en verpakkingen. Als één van de historische pijlers van de Ravago-groep, groeide Ravago Building Solutions van een lokaal, Belgisch bedrijf uit tot een pan-Europese businessunit met vestigingen in meer dan zestien landen. Sindsdien ontwikkelt en verdeelt Ravago Building Solutions gespecialiseerde bouwoplossingen voor professionelen in uiteenlopende sectoren, zowel in Europa als Turkije.

Onze productie. Innoveren met expertise, adviseren uit ervaring.
Als gespecialiseerd materiaalfabrikant beschikt het bedrijf over een eigen productie van isolatie (Ravatherm XPS, steenwol, keramische wol, glaswol), waterdichting (bitumenmembranen, liquide waterdichting), metaalprofielen voor afbouw en finished plastics zoals bouwfolie, PE- en PP-verpakkingen en PE-buizen.

Onze partnerships. Veelzijdig productassortiment dankzij sterke samenwerkingen.
Naast haar in-house productie, zet Ravago Building Solutions in op strategische partnerships met gerenommeerde merken in de bouwindustrie. Zo biedt ze klanten een totaalassortiment van de meest voorname, betrouwbare bouwproducten op de markt. Ravago Building Solutions selecteert haar partners zorgvuldig, met kwaliteit en duurzaamheid als graadmeter.

Onze prioriteiten. Persoonlijke, duurzame, customer first focus.
Binnen Ravago Building Solutions staat een klantgerichte service centraal, van vlot transport, tot flexibel inspelen op elke servicevraag. Daarnaast maakt Ravago Building Solutions van duurzaam ondernemen haar speerpunt. Zowel op het niveau van energie-efficiënte productieprocessen, als in haar bijdrage bij maatschappelijke initiatieven. Integer én in team, met grote verbondenheid tussen onze medewerkers en vestigingen wereldwijd.

Een greep uit onze producten/merken.
Ravatherm XPS
Ravatherm SW
Ravaproof Bitumen
Ravaproof EPDM
Ravafelt (geotextiel
Ravatene (HDPE drukleiding)

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us